Toyota Rav4
 

TOYOTA RAV4

Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria puternica a RAV4 atrage privirile tuturor, pornind de la elegantele sale faruri cu LED, continuand de-a lungul siluetei indraznete si ajungand la superbele sale lampi cu LED - toate formand un aspect unic si rafinat.

Un interior conceput in jurul tau.

Distinctiv si sofisticat, cu suficient spatiu pentru orice. RAV4 are un interior contemporan, bine organizat si plin de tehnologie utila.

RAV4, ca niciun alt SUV.

Gratie inovatoarei platforme TNGA*, greutatea masinii a fost redusa, centrul de greutate a fost coborat, iar rigiditatea sasiului si vizibilitatea soferului au crescut. Rezultatul este un SUV extrem de capabil la volanul caruia poti merge oriunde in siguranta si cu stil.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.