Toyota AygoX
 

TOYOTA AYGO X

Esentele puternice se tin in sticlute mici. Aygo X este o masina compacta si plina de atitudine.
Ea sfideaza normele, oferind increderea unui crossover inalt, dar avand caracteristicile exclusive ale unei masini de oras.

AGILITATE PRIN ORAS

Aygo X este o masina compacta plina de atitudine. Te bucuri de increderea si senzatia unui crossover inalt, dar si de agilitatea unei masini compacte de oras. In acelasi timp, cutia de viteze S-CVT transforma condusul in oras intr-o experienta vioaie si distractiva, in timp ce statura sa compacta, camerele si senzorii faciliteaza parcarea in cele mai mici spatii.

 

TEHNOLOGIA IN PRIM PLAN

Aygo X se va simti ca un smartphone pe roti. Sistemul Toyota Smart Connect ofera o conexiune wireless intre telefonul tau si unitatea multimedia, iar muzica este asigurata de sistemul audio premium JBL, special construit pentru habitaclul Aygo X. Ecranul HD de 9 ” afiseaza informatiile de care ai nevoie, inclusiv navigatia in cloud si informatiile despre trafic in timp real. Mai mult, racirea de la distanta a habitaclului sau incuierea/deblocarea usilor vor fi disponibile prin aplicatia MyT.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.