Toyota BZ4X
 

TOYOTA BZ4X

Eficienta, inovatoare si cu designul dinamic SUV, Toyota bZ4X electrica cu baterie iti ofera ce este mai important. Cu constructia sa robusta si stilizata, capacitatile remarcabile de tractiune integrala si autonomia excelenta, Toyota bZ4X te duce in siguranta oriunde doresti. Mergi dincolo de modelul electric si bucura-te de o experienta noua la volan cu acest SUV electric inovator.

Performanta excelenta a bateriei

Bazandu-se pe aproape 25 de ani de experienta in tehnologia bateriilor, Toyota bZ4X poate acoperi peste 450 km cu o singura incarcare completa – si cu zero emisii. Aceasta autonomie poate fi maximizata cu ajutorul plafonului cu panou solar optional. Trei optiuni de incarcare le ofera soferilor flexibilitate – foloseste sistemul public de incarcare rapida si obtine o incarcare de aproximativ 80% in 30 de minute folosind sistemele de incarcare 150kW sau incarca acasa intr-o priza sau caseta de perete. Calitatea Toyota iti asigura linistea sufleteasca prin fiabilitatea bateriei. Chiar si dupa 10 ani, bateria va fi capabila sa atinga o valoare remarcabila de 90% din performanta ei originala.

Habitaclu inteligent conectat

Exploreaza o lume a comunicarii multimedia si conectivitatii. Cu un ecran tactil mare de 12”, recunoastere vocala avansata si integrare smartphone unitara, Toyota Smart Connect ofera o experienta deosebit de rapida si usor de utilizat, actualizata in permanenta prin tehnologia over-the-air.

Aplicatia MyT de pe smartphone te ajuta sa verifici nivelul bateriei, sa planifici incarcarea, sa verifici datele de calatorie sau chiar sa iti controlezi vehiculul de la distanta – de la controlul climei pana la incuierea si descuierea usilor.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

Ofertă valabilă pentru modelul Toyota bZ4X la Toyota București Est prin Programul Rabla Plus 2023. Sustinerea prin Programul Rabla Plus 2023 este oferita sub rezerva eligibilității conform ghidului AFM.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Bucura-te de cea mai buna performanta electrica din clasa cu Toyota bZ4X si lasa in urma zero emisii. Cu o reactie rapida, acest model iti ofera viteza si cuplul de care ai nevoie. Datorita capacitatilor sale remarcabile de tractiune integrala, Toyota bZ4X iti ofera o experienta de perfectiune autentica la volan.