Toyota C-HR
 

TOYOTA C-HR

CU UN EXTERIOR UNGHIULAR SI SCULPTAT, TOYOTA C-HR ARE O SILUETA INCONFUNDABILĂ

Trezește orașul

De la partea din față reproiectată până la noul design al luminilor din spate, C-HR este pe cât de elegant, pe atât de original și rafinat. Este un coupé conceput pentru a evada din tipareExplorează fiecare detaliu al exteriorului său și nu vei rămâne dezamăgit!

Trăiește momentul

Știm  ai un simț estetic ascuțit și apreciezi muzica bună, de aceea noua Toyota C-HR a fost concepută ți încânte simțurile. Scaune care pur și simplu te îmbrățișeazăinserții inspirate de forma diamantului și un sistem audio JBL care iți permite  iei petrecerea cu tine oriunde te-ai duce. 

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.