Toyota Corolla Cross
 

TOYOTA COROLLA CROSS

Combinand caracterul practic al unui SUV spatios, cu cele mai avansate tehnologii hibrid si de siguranta de pana acum, Corolla Cross ofera familiilor tot ce au nevoie in viata de zi cu zi. Esti gata pentru o adevarata masina de familie in viata ta? Atunci aceasta este o calatorie care merita asteptata.

Conduci cu placere

Am dus numele celui mai bine vandut vehicul din lume la inaltimi si mai mari. Puternic si sofisticat, modelul Corolla Cross, cu pozitie inaltata la volan, dispune de un caracter practic si vizibilitate impunatoare, oferind aspectul si senzatia unui adevarat SUV. Deschiderile mari ale portierelor din spate si spatiul amplu pentru cap si zona picioarelor garanteaza acces usor si confort, in timp ce portbagajul spatios si scaunele rabatabile ofera o flexibilitate binevenita pentru a aborda viata de zi cu zi sau escapadele active. Aici, toata lumea se bucura de drum.

Puterea unui zambet

Datorita noii noastre tehnologii hibrid de a 5-a generatie, Corolla Cross ofera tuturor un motiv sa zambeasca. Un nou motor hibrid de 2,0 litri aduce o combinatie imbatabila de putere si emisii scazute de CO2. Datorita sistemului optional de tractiune integrala inteligenta, increderea si linistea sunt prezente in toate conditiile. Cu o acceleratie imbunatatita, un consum mai mic de combustibil si fara prize la vedere, Corolla Cross Hybrid face ca fiecare calatorie in familie sa fie distractiva. 

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.