Toyota Corolla Hatchback
 

TOYOTA COROLLA HATCHBACK

Inceputul unei noi ere. Cu designul sau remarcabil, conectivitate puternica si actualizari live Over-The-Air, noul Corolla Hatchback este gata sa faca fiecare moment special. Emotionant, digital si cu un grup motopropulsor hibrid de generatia a cincea extrem de eficient, este imbunatatit pentru viata

Putere Hybrida fara compromis

O performanta mai buna fara a compromite eficienta. Tehnologia noastra hibria de a cincea generatie iti ofera acceleratie si putere imbunatatite, fara a creste nivelul emisiilor de CO2. Motorul de 2.0 L ofera vine chiar cu emisii reduse fata de versiunea precedenta.

Tehnologie de ultima generatie

Tehnologia intuitiva poate usura orice calatorie – iti prezentam Toyota Smart Connect. Bucura-te de navigatia bazata pe cloud, agentul vocal si evenimente despre trafic in timp real. Noul ecran tactil de 10.5 inchi integreaza fara efort Apple CarPlay si Android Auto™ in bordul masinii, oferind acces la aplicatiile tale preferate precum si o multime de informatii despre condus. Instrumentele de bord au fost imbunatatite si ele, folosind un ecran de 12.3 inch ce poate fi personalizat dupa preferintele soferului in unul dintre cele 3 moduri diferite: Casual, Smart, Sport si Tough.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.