Toyota Corolla Touring Sports
 

TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS

Inceputul unei noi ere. Cu designul sau remarcabil, conectivitate puternica si actualizari live Over-The-Air, noul Corolla Touring Sports este gata sa faca fiecare moment special. Emotionant, digital si cu un grup motopropulsor hibrid de generatia a cincea extrem de eficient, este imbunatatit pentru viata

Putere Hybrida fara compromis

O performanta mai buna fara a compromite eficienta. Tehnologia noastra hibria de a cincea generatie iti ofera acceleratie si putere imbunatatite, fara a creste nivelul emisiilor de CO2. Motorul de 2.0 L ofera vine chiar cu emisii reduse fata de versiunea precedenta.

Spatiu pentru mai mult

Noua Corolla Touring Sports iti ofera spatiul de care ai nevoie, acolo unde ai nevoie. Fie ca este vorba de spatiu suplimentar pentru familie sau flexibilitate pentru excursiile de weekend, aceasta masina break, Touring Sports, iti ofera spatiu de incarcare si versatilitate pentru vieti ocupate. In spatiul generos din portbagaj vor incapea toate bagajele, datorita unei placi reglabile, buzunarelor laterale amplasate la indemana si scaunelor din spate, usor de pliat. Ofera acelasi nivel de confort pentru pasagerii din spate, precum pentru cei din fata. Atunci cand trebuie sa deschizi portbagajul, dar ai mainile ocupate, gliseaza piciorul sub bara de protectie spate. Astfel, haionul se va deschide automat.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Îndrăzneț și distinctiv, statura sa lată și compactă în același timp, îmbrățișează drumul cu o forță liniștitoare ce contrazice natura sa agilă și dinamică.