Toyota Highlander
 

TOYOTA HIGHLANDER

Go big. Go hybrid. Toyota Highlander este un hibrid care ofera totul. Cu puterea de a naviga cu viteza pe autostrada si de a reduce emisiile de CO2 in traficul urban, Toyota Highlander Hybrid este o masina fara compromis.

Pentru fiecare calatorie. Pentru fiecare sofer.

Datorita optiunilor de conducere oferite de motorul sau de 2,5 litri Hybrid Dynamic Force, Highlander Electric Hybrid depaseste clasa sa, permitandu-va sa personalizati si sa maximizati eficienta unitatii dvs. NORMAL, ECO, SPORT sau EV, indiferent de modul pe care îl alegeti, veti gasi acceleratie, putere si reactie, precum si o calatorie linistita si confortabila.

Conduceti cu putere hibrida. Conduceti in stilul propriu.

Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri este suficient de puternic pentru a trage o remorca de 2 tone si este combinat cu un sistem AWD-i care intra automat în actiune ori de cate ori este nevoie. Prin angajarea unui motor electric posterior suplimentar independent de cel principal, acesta distribuie forta de actionare suplimentara rotilor din spate, suprimand alunecarea rotii din fata.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

De ce să te oprești când ai toată energia să continui?

Toyota Highlander este un hibrid care ofera totul. Cu puterea de a naviga cu viteza pe autostrada si de a reduce emisiile de CO2 in traficul urban, Toyota Highlander Hybrid este o masina fara compromis.