Toyota NEW C-HR Mall
 

NOUL TOYOTA C-HR HYBRID

The bold just got bolder! Inspirat din designul original dar cu un caracter sofisticat si non conformist, este unic in traficul citadin.
Neconventional prin design, noul Toyota C‑HR indrazneste sa fie diferit.

Atent la fiecare detaliu

Noul Toyota C-HR este imposibil de ignorat, combina stilul unui coupé cu o pozitie puternica. Original si inovator, cu linii precise si un profil dinamic, este un concept-car devenit real.

Senzatii puternice

Ecranul tactil Toyota Smart Connect de 12,3 inchi este compatibil atat cu Apple CarPlay, cat si cu Android Auto pentru a va menține conectat in trafic. De asemenea, va puteti crea propria atmosfera de conducere prin iluminarea ambientala personalizabila si va puteti bucura de sunet surround captivant de la difuzoarele JBL personalizate.

Solicita detalii si o oferta personalizata, completand formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

NOUL TOYOTA C-HR

The bold just got bolder! Indrazneste sa fii diferit!