Toyota Proace Electric Range
 

TOYOTA PROACE ELECTRIC RANGE

GATA ORICAND DORESTI SA PORNESTI

PROACE CITY EV

Furgonul compact care gandeste la scara mare.

Cu tipul de caroserie, sarcina utila si capacitatea de tractare impresionante care iti stau la dispozitie –  poti transporta doi euro-paleti. 

– Sarcina utila 750 kg

– Capacitate de tractare 750 kg

Proace City Electric face ca activitatea de afaceri in zonele urbane sa fie mai usoara. Sistemul de propulsie electric economiseste fara efort costurile de functionare si amprenta de carbon a companiei tale – lasand in urma zero emisii.

Autonomia bateriei = pana la 260 km*

*In functie de conditiile de deplasare

PROACE CITY VERSO EV

Proace City Verso Electric are capacitatea de a transporta pana la sapte persoane si optiunea de trei scaune individuale in randul al doilea.

ndiferent daca reincarci cu ajutorul unei prize de acasa, a unei unitati de perete sau a unei unitati de incarcare rapida pe drum, Proace City Verso Electric iti asigura energia. 

Timp de incarcare aproximativ 0 – 80% DC (sursa curent continuu) – 0h 30 min*

Timp de incarcare  aproximativ 0 – 100% AC, Wallbox 11/ 22 kW,  mod 3 (sursa curent alternativ) – 5h*

Timp de incarcare  aproximativ 0 – 100% AC, priza domestica,  8A, mod 2 (sursa curent alternativ) – 28 h*

* Timpii de incarcare depind de circumstantele locale

PROACE EV

Disponibil in varianta lunga, capacitatea utila si capacitatea de tractare impresionante care va stau la dispozitie, fiecare activitate este acoperita.

– Capacitate utila 1T (optional 1,2T)

– Capacitate de Tractare 1T

Disponibil cu o baterie de 75kWh, Proace Electric ofera o solutie cu zero emisii pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra

Autonomia bateriei de 75 kWh = 330 km*

*In functie de conditiile de condus

PROACE VERSO EV

Cabina confortabila, de calitate ridicata si tehnologia Proace Verso fac ca cele mai lungi calatorii sa treaca repede. Sistemul multimedia permite o integrare perfecta cu smartphone-ul prin Apple CarPlay si Android AutoTM

Indiferent daca va reincarcati bateria cu ajutorul unei prize de acasa, al unei statii de perete sau al unei statii de incarcare rapida, Proace Verso Electric va asigura energia.

– Incarcare rapida: 75 KW: 0,75 h*

– Statie de perete: 75 KW: 7 h*

– Priza de acasa: 75 KW: 40-42 h*

* Timpii de incarcare variaza in functie de circumstantele locale

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

TOYOTA-BLACK

De ce să aștepți când poți testa acest model la un TEST DRIVE. Programează-te acum iar unul din consilieri noștri te va contacta curând.


rugăm aveți în vedere faptul pentru a beneficia de test drive este nevoie faceți dovada faptului sunteți proprietarul unui permis de conducere valabil. Reprezentantul Toyota București Est va conduce primul, până la un punct de pe traseu în care veți face schimbul la volan, în condiții de siguranță.

Un partener pentru fiecare job.

Gama PROACE ELECTRIC ofera flexibilate la configurare, permitand echilibrarea intre spatiul pentru picioare si spatiul pentru bagaje.